zaterdag 21 augustus

Vandaag rijden we vanaf Nyborg de Grote Belt over en komen zo op het eiland Zeeland terecht. We wilden naar Vordingborg gaan maar daar blijken geen campings te zijn. We pakken daarom de dikke camping- en campergidsen erbij en zoeken naar de dichtsbijzijnde mogelijkheid. Dat blijkt een camperplaats op het eilandje Faro te zijn. Als we daar aankomen blijkt het een eilandje te zijn met 1 boerderij en een grote parkeerplaats met een wegrestaurant. Naast die parkeerplaats is een camperplaats gemaakt. Steeds 2 plaatsen met daartussen een picknicktafel.

 Halverwege de camperplaats is een toietgebouw en een viaduct waar de grote weg overheen gaat. Achter dit viaduct is ook nog een deel camperplaats maar dan iets groener. Rond 10 uur ’s avonds staat het helemaal vol. Dit betekent dat er zo’n 50 campers staan.

We hebben een stukje over het eiland gewandeld en omdat we geen aansluiting op het electriciteitsnet hebben besluiten we vandaag maar eens vroeg naar bed te gaan dan kunnen we morgen op tijd eruit om naar Kopenhagen door te rijden..

Geef een reactie