Nog één dag!

Morgen is het zover. Volgens de planning van Wijnand zouden we verhuis klaar moeten zijn. Natuurlijk loopt het niet zoals van te voren gepland. Vandaag moeten op de twee slaapkamers de muren opnieuw geverfd worden. De verfspuit waarvan we veel gemak verwacht hadden bleek toch niet zo’n mooi resultaat te geven. Dus moet er nog een keer overheen geverfd worden. Nu maar met de roller dan.

 De vloer van de woonkamer moet nog wat bijgewerkt worden met olie en de muren, plafonds en balken moeten nog helemaal geverfd worden. Daar kunnen dus nog geen meubels in geplaatst worden.

Deze week heeft Wijnand het kleine kamertje beneden aangepakt. De plafonds zijn gewit, de muren geverfd ( met de roller) en vandaag is de parketvloer er in gelegd. Karin heeft die ’s avonds voor de eerste keer in de olie gezet. Toen dat klaar was bleek het al 11 uur te zijn. Tijd om maar eens naar huis te gaan.

Vandaag worden de slaapkamers afgemaakt zodat die in ieder geval ingericht kunnen worden. Annemarie zal voorlopig beneden in het kamertje slapen want aan haar zoldertje zijn we nog niet toegekomen..

One Reply to “Nog één dag!”

  1. Wijnand en Karin, wij wensen jullie een goede verhuizing en veel geluk en plezier in jullie nieuwe huis.
    Wim en Lilian

Geef een reactie