We zijn over!

Zaterdagavond 22.30 uur. We zijn over.

Vanmorgen om 7.00 uur liep de wekker af en na het ontbijt op het gemakje  genuttigd te hebben, begonnen we om 8.30 uur met het inpakken van de laatste spullen uit de kasten. Als snel stond Marthijn met aanhanger voor de deur en begonnen we met het volladen. Vrijdagavond hadden we een Nissan Cabstar opgehaald bij Garage Sturm in St. Laurens en die werd op het plein gereden zodat we zonder beneden bochten te hoeven nemen met de meubels naar buiten konden. Ook Martien kwam helpen met sjouwen en Heidie kwam om voor de catering te zorgen.

 Al snel was de kar van Marthijn vol en konden we met de eerste vracht naar Nieuwdorp. Daar werd meteen alles zoveel mogelijk op de juiste plaats gezet en aangezien dit voornamelijk vuilniszakken vol met kleding waren zag onze “walk in closet” er al snel zo uit. de 'walk in closet" heeft nog geen rekken en planken

Bij terug komst was er koffie met bolus en daarna vertrok het vracht autootje. Op die manier gingen we om de beurt naar de Esdoornstraat en weer naar Nieuwdorp. Marthijn is 3 keer heen en weer geweest en Wijnand heeft 4 keer met de vrachtauto heen en weer gereden. Gelukkig was Martien steeds aanwezig om toch maar weer keer op keer te vertellen hoeveel zooi wij hebben.

Dat we veel spullen hadden dat wisten we zelf ook wel maar dat we daar zo vaak voor moesten rijden had ik niet verwacht en dat we zoveel keer trap op en trap af moesten was toch ook wel zwaar. Gelukkig hebben we in Nieuwdorp geen zolder dus dat scheelt dan weer een hoop traploperij.

De woonkamer is nog niet geverfd dus daar mocht nog niets in. Al deze spullen moesten tijdenlijk in de schuur. De shack (zend- en computerruimte is ook nog niet gemaakt, al die spullen moesten ook nog een plekje krijgen. Dat werd het gangetje bij de nog af te breken voliéres.

Alles staat nu prop vol. De slaapkamers zijn ingericht dus we kunnen naar bed.

slaapkamer Marjolein
slaapkamer Marjolein

 

Het tijdelijke bed van Annemarie met nieuw dekbedovertrek.

(Wat op dit moment Annemarie, Anton, Marjolein en Niels dan ook aan het doen zijn.) We hebben heerlijk gechineest bij Heidie thuis zodat we met gevulde magen naar huis terug konden en hier niet met een grote afwas zitten. Omdat er nog geen T.V. aangesloten is hebben we nog even in de keuken zitten kaarten en nu vlak voor het naar bed gaan typ ik nog even dit stukje. Morgen doen we het wat rustig aan. Even bijkomen van 3 weken hard werken..

One Reply to “We zijn over!”

  1. Waar blijven de foto’s van de woonkamer?? Of is die nog niet geschilderd?

Geef een reactie