zaterdag 25 juni

We zijn één week verder en hoewel er hard gewerkt wordt kunnen we nog niet in de woonkamer. De plafondbalken zijn al 2 keer geschilderd en ook de kozijnen zijn gedaan. Maandag kwam de verwarmingsmonteur de ketel repareren en werd de bestelde radiator geleverd. Daar ging dus wat tijd naar toe. Dinsdag zijn we naar IKEA geweest om de buizen en kasten voor de inloopkast te kopen en een kast voor Marjolein. Daar ging een halve klusdag aan verloren. Donderdag kwam de schoorsteenveger en zou ons bed bezorgd worden. De schoorsteenveger bleek hard nodig te zijn en had nog wat stooktips voor Wijnand. Het bed kwam niet. Er bleek iets verkeerd te zijn en dat werd door de bezorgers ontdekt toen zij het bed gingen inladen. Wijnand had wel ’s morgens het oude ledikant uit elkaar gehaald dus daar was weer tijd in gaan zitten. Zo schiet het werk dus niet op. 

Karin gaat ondertussen ’s morgens om kwart voor acht gewoon op pad om te gaan werken en deze week was er op school van alles extra te doen zodat die niet voor vijf uur thuis was en dus niet mee kon helpen. Wel hebben we ’s avonds een start gemaakt met het in elkaar zetten van de kledingrekken.  

inloopkast
het frame van de inloopkast staat overeind
Zaterdag zijn we bezig geweest met het leeg halen van de Esdoornstraat. Er moesten nog wat plankendragers van de muren en de schuurtjes moesten nog leeg. Ook dat was nog een hele klus. Er moest nog een kar vol naar de milieustraat en nadien moest de aanhanger nogmaals gevuld worden met alle tuinpotten, vijvertjes en antennes.Morgen moeten we nog een paar laatste restjes halen en dan is het echt leeg.

lege woonkamer
de laaste dozen staan klaar in de woonkamer van het verder lege huis aan de Esdoornstraat.
.

Geef een reactie