Herfstvakantie 2009 Apeldoorn

Woensdag 28 oktober zijn we rond 14.30 uur in de camper gestapt om naar Apeldoorn te rijden. As zaterdag is het daar de dag van de amateur. Daar zijn we nog nooit geweest en het leek ons dit jaar dan wel mooi te combineren met een paar dagen cachen.

Het is heerlijk herfstvakantie weer en we gaan vrolijk op pad. Rondom Utrecht gaat het allemaal niet zo snel. We belanden daar midden in de spits en staan voor de Uithof (ja, dus vlakbi j Marjolein) een paar minuten stil. Ook na Amersfoort is het nog even file rijden en als we dan op de plaats van bestemming komen blijkt dat we door weg werkzaamheden helemaal niet de juiste weg op kunnen. Op de carpoolplaats in de buurt spreek ik iemand aan en die adviseert om toch gewoon die afslag te nemen. Dat lukt dan ook en in het donker rijden we de boerencamping op.

Vanmorgen was het heerlijk weer en zijn we aan onze eerste cache begonnen. Het eerste waypoint hiervan ligt aan het eind van de toegangsweg naar de camping dus we kunnen meteen starten. Het is een rustig rondje door een mooi herfstbos.

Als we klaar zijn fietsen we nog even naar Apeldoorn voor brood en dan kunnen we gaan lunchen.

Na de lunch beginnen we aan de tweede cache. Vrij snel hebben we die te pakken en we besluiten om er nog een paar traditionals achter aan te doen die in de buurt liggen en een serie vormen met een eind cache. Het rondje langs de wijk de Maten is toch wat groter dan we dachten en uiteindelijk zijn we om 5 uur terug bij de camper.  We hebben vandaag toch weer 8 caches gedaan en gevonden..

Geef een reactie