De gipsplaaten zitten erop.

Het klussen gaat niet zo snel als we zouden willen maar dat komt vooral door alle andere activiteiten die ook zo leuk zijn om te doen.

We hebben een weekend gehad waarbij we op de zaterdag naar Rosmalen zijn geweest voor de radio vlooienmarkt. Er is veel materiaal voor de hobby aangeschaft maar er is die dag natuurlijk niet meer geklust. Er is een weekend geweest waarin we de verjaardag van Wijnand hebben gevierd. Weer een dag niet geklust. Er was het weekend waarin we met vele zendamateurs naar Lewedorp naar de camping zijn geweest. Het was een heerlijk zonnig weekend waarin er veel geëxperimenteerd is met antennes en we onze eerste vossenjacht van dit jaar hebben gehouden, maar er is natuurlijk niet meer geklust. En dan zijn we vorig weekend nog een hele zaterdag zoet geweest met het opzetten van de voortent bij de caravan van de ouders van Wijnand. Zij zijn nu naar hun zomeradres vertrokken.

eerste gipsplaat chack
De eerst gipsplaat is over het isolatiemateriaal aangebracht.

De wand zit er ondertussen toch wel helemaal op. Alle naden en schroefgaten zijn dicht gestreken en weer mooi op geschuurd. De komende week gaan we schilderen en één wandje behangen en dan kan het systeemplafond erin dat vandaag geleverd zal worden. Gelukkig lengen de dagen en kunnen we steeds meer bij daglicht werken.

Geef een reactie