15 augustus

Vandaag zijn we van Kollund naar Kolding gereden. Onderweg hebben we een aantal caches gezocht en de meeste ook gevonden. Er was een serie van 5 caches bij die samen een leuke rondwandeling door een bos maakte. We hebben die gelopen en alle caches gevonden maar werden daarbij wel bijna opgegeten door de muggen in het bos. Gek genoeg waren deze bulten ’s middags al weer verdwenen. We hebben ook het plaatsje Kristiansfeld bezocht, een plaatsje gesticht door een bepaald geloofsgenootschap. Er is een begraafplaats waarop de dames en de heren ieder een eigen kant hebben en alle stenen zijn het zelfde (iedereen is gelijk dus ook in de dood).

De camping in Kolding is net buiten de stad aan de rand van een bedrijventerrein. Het barst hier van de Nederlanders. We vermoeden vanwege Legoland dat hier in de buurt is..

Geef een reactie