16 augustus

Vannacht heeft het flink geregend en vanmorgen werden we wakker met motregen. We hebben gewacht tot 11 uur. Het klaarde toen op en we zijn op de fiets gestapt om Kolding te gaan bekijken.

We doen dat zoals gewoonlijk door via caches te fietsen. Ook vandaag deden we dat en hierdoor kwamen we weer op mooie plekjes maar helaas hebben we van de 8 caches er maar 2 gevonden. We waren ondertussen bij het oude koninklijke kasteel aangekomen (het Koldinghus) en het ging weer regenen. We zijn in het kasteel naar binnen gegaan en hebben het daar gevestigde museum bekeken. Na afloop zijn we meteen naar de camper teruggefietst en hebben lekker gekookt. Na het eten zijn we nog een wandeling door een bos vlakbij de camping gaan doen. Daarbij kwamen we natuurlijk ook langs 3 caches en die hebben  we wel alle drie gevonden. Morgen gaan we naar Faaborg.

.

One Reply to “16 augustus”

  1. Regen regen regen…

    Het lijkt Nederland wel!

    Nou ik heb de site bekeken hoor!
    Fijne vakantie (A)

Geef een reactie