Huisdieren

Het is nu augustus 2016. Ondertussen is er wel wat verandering geweest in onze huisdier collectie.

2 van de 4 kippen bleken haantjes te zijn. Dat is er één te veel dus die hebben we geslacht. Helaas is één van de twee hennetjes later overleden. Nu hebben we 1 haan en 1 hen rondlopen. Kuikentjes krijgen wil niet zo goed lukken.

De poes Minou (van de pindakaas) is in april 2014 aangereden en overleden. We zijn toen naar het asiel in Goes gegaan om 2 nieuwe poezen. Toen we daar waren was er echter een kater die wel heel erg lief en aanhankelijk liep te doen. Die konden we niet achterlaten. We zijn toen dus met 3 katten thuis gekomen.

Kater Chester van 12 jaar oud. Een heerlijk knuffeldier die zodra je ging zitten op schoot sprong. Helaas is Chester een jaar later ook aangereden en overleden.

De oude kater, Chester.
De oude kater, Chester.

De twee poesjes Raya (streep in het Catalaans) en Siya (zwart in het Turks) van een half jaartje waren maatjes in het asiel. Het waren vondelingetjes en ze waren erg schichtig. Heel langzaam zijn ze nu aan ons gewend en ze komen ’s avonds bij ons liggen. Soms op schoot maar meestal in de stoel als we in de woonkamer zitten of in hun mandjes als we in de shack zijn. Zomaar oppakken dat kan nog steeds niet.

Raya en Siya liggen samen in e poezenflat"in de shack.
Raya en Siya liggen samen in de ” poezenflat” in de shack.