vrijdag 27 augustus

Vandaag zijn we van Odense naar Arhus gereden. Deze keer over de snelweg. We kwamen daardoor maar 2 caches tegen. Dez lagen op parkeerplaatsen langs de weg en we hebben die natuurlijk gezocht. Eén ervan lag weer bij zo’n grafheuvel. Deze keer kon je ook een stukje zien van de stenen die een ingang vormden.

We hebben de camper op een camping gezet vlak bij Arhus. We hebben uitzicht op het water. Dit is de Arhusbocht. Het was vandaag heerlijk weer en vanmiddag hebben we dan ook een paar uur gewoon lekker buiten gezeten in het zonnetje. Na de koffie hebben we de fiets gepakt en zijn we een klein stukje teruggefietst waar we een dierenpark hadden gezien. Het blijkt een stuk van het bos te zijn dat is afgezet en waar bezoekers gewoon zo in mogen. Het loopt er vol met reeën. Die zijn ondertussen tam geworden en lopen gewoon tussen de bezoekers. Je kunt ze nog net niet aanraken maar er kwam er één vlak naast mij lopen.

Binnen het park is nog een stukje terrein afgezet waarin wilde zwijnen lopen. Hier kun je niet bij komen. Je kunt ze met moeite zien lopen. Na een leuke wandeling tussen de dieren zijn we weer terug gegaan naar de camping en terwijl Wijnand ging koken heb ik de antenne opgezet. Daarmee hebben we vanavond weer verbinding gehad met Dan in Middelburg nadat we nog een stukje op het strandje bij de camping hadden gelopen en naar barnsteen hebben gezocht..

Geef een reactie