Het begin is er.

Na vrijdag een werklijst te hebben gemaakt is zaterdag de dag om al het gereedschap over te brengen. Wijnand moet dit alleen doen want Karin heeft nog een dag van de Scouting. ’s Morgens kunnen we eerst nog om de nieuwe scooter van Annemarie en als die van alle kanten bekeken is verdwijnt hij in de schuur en gaan we aan de slag.

Annemarie laat trots haar nieuwe scooter en helm zien.

Wijnand heeft eerst de garage schoongemaakt zodat daar alle dozen in opgeslagen kunnen worden. Na een paar ritjes heen en weer en een tochtje naar de bouwmarkt voor spullen om het behang er af te halen is de avond al weer aangebroken en gaan we nog even weekend houden.

Zondag loopt om 7 uur de wekker af. We hebben met Mariske afgesproken dat ze ook even langs komt om wat dozen te halen en samen rijden we met twee volgeladen auto’s naar Nieuwdorp. Mariska begint met het behang van de muren in de woonkamer te halen.

Het behang moet eraf.
Dit behang moet er dus af.

 Wijnand verwijdert daar de plinten, gordijnen en rails. Karin maakt ondertussen de trapkast schoon zodat daar spullen in opgeruimd kunnen worden en begint daarna aan de schuur. Deze ligt namelijk vol met stof en hondenharen en aangezien we  nu steeds door de schuur lopen, komt dit door het hele huis en dat is niet de bedoeling. Helaas moeten we rond één uur stoppen. We hebben ’s middags nog een belangrijke afspraak met het voormalige kader van de Zeekadetten ter afscheid van één van de officieren.

Maandag zal Wijnand ’s morgens aan de slag gaan en ’s middag moet hij nog even naar het werk. We kijken uit naar het Hemelvaart weekend. Dan kunnen we 4 dagen achter elkaar aan de slag..

Geef een reactie