De zolderkamer is klaar

slaapkamer Annemarie 1
Ons oude bed is door Annemarie onderhanden genomen. De nachtkastjes zijn nog niet helemaal klaar, die moeten nog een lik witte beits krijgen.

Het is gelukt. De zolderkamer voor Annemarie is klaar. In de afgelopen herfstvakantie week is er elke dag wat gedaan op het kamertje. Verven, zeil leggen, plinten vastzetten, elektra in orde maken, kachel installeren en vandaag eindelijk ……inrichten. Annemarie zelf is een weekendje naar haar vriend in Katwijk maar als ze terug komt kan ze in haar nieuwe kamer slapen.

Slaapkamer Annemarie 2
Deze leuke commode hebben we op de kop getikt bij "Dit & Dat en Van alles Wat" in Serooskerke.

Dat de zolderkamer klaar is betekent dat het kamertje beneden leeg is gekomen. Daar kunnen we nu de bibliotheek van maken. Eindelijk dus al die dozen met boeken uitpakken. Heerlijk! Ik heb het echt gemist om een boek uit de kast te kunnen trekken. Ook mijn kookboeken komen dan weer tevoorschijn. Kan ik weer mijn eigen favoriete taart bakken en het kerstdiner (ja, het is nog vroeg maar toch wordt er al over gedacht) gaan samenstellen.

Het was mooi weer deze week en daar heeft ook de tuin voordeel van gehad. In de achtertuin heb ik twee middagen hard gewerkt aan de klimop en clematis die aan de schutting groeien. Ik denk dat er een meter tuin bij is gekomen nu de clematis verwijderd is, zo hard was die gegroeid. De klimop is er door in de verdrukking gekomen maar waarschijnlijk is die volgend voorjaar weer mooi groen. Het ziet er in ieder geval een stuk minder wild uit.

herfst in de achtertuin
De clematis is verwijderd, er rest een kale klimop.
.

Geef een reactie