maandag 8 augustus

Deze keer een berichtje vanaf camping Polderzicht tussen Sluis en Aardenburg. 2 kilometer van het Belgische Middelburg vandaan.

We zijn er even tussenuit. Dit weekend hebben we de 80ste verjaardag van Wijnands vader gevierd en dat doen we zoals elk jaar met een barbecue samen met de kinderen en kleinkinderen. Deze keer hebben we er een paar dagen aan vastgeplakt omdat we anders geen zomervakantie zouden hebben.

Het weer valt wat tegen maar zaterdag hebben we een cache-wandeling over de wallen van Sluis gemaakt en natuurlijk zijn we nog even in het centrum geweest. We hebben hier mooie lampen gezien voor in de woonkamer. Nu nog kijken waar we die bij ons kunnen vinden.

Vandaag hebben we ondanks de wind toch gefietst. Vanmorgen zijn we naar Middelburg gefietst. We hebben daar vorig jaar in de herfst een cache gedaan maar konden het doosje zelf niet vinden. Nu wisten we wel hoe het moest dus zijn we die gaan gaan zoeken. Vanmiddag zijn we naar St. Kruis gefietst waar we ook een rondje van zo’n 4 kilometer hebben gedaan en ook een cache hebben gevonden. Daarna moesten we met de wind op kop terug fietsen. Met een koffiepauze in Aardenburg is dat gelukt en zo hebben we deze dag toch nog wat kunnen doen.

Morgen, via Oostburg waar we als het niet regent ook nog een cacherondje willen lopen, weer naar huis. daar wacht de zolderkamer van Annemarie op onze arbeid..

Geef een reactie