Zondag 3 juli

Het is zondagmorgen half 10, even een bericht vanaf de ontbijttafel.

Na weer een nacht heerlijk geslapen te hebben in ons nieuwe bed gaan we zo weer hard aan de slag. Ondanks dat we allebei overdag op ons werk zijn is er deze week in de avonduren toch nog veel gebeurd.

Vrijdag hebben we de officiele overdracht gehad van het huis in de Esdoornstraat. Krijgt de nieuwe eigenaar nog mooi een belastingvoordeel in zijn schoot geworpen door het kabinetsbesluit over de korting op de overdrachtsbelasting.

De slaapkamer van Annemarie is helemaal leeg
En die van Marjolein ook.

 

Deze week zijn de laatste spulletjes weg gehaald en donderdag heb ik mijn fiets opgehaald en ben ik naar het werk gefietst. De fiets staat nu in Middelburg. Dan kan ik vanaf het werk nog wat boodschappen doen enzo.

Karin schildert de balken.

De balken in de woonkamer zijn deze week geschilderd zodat we vrijdag aan de plafondplaten konden beginnen. Die zijn nu mooi wit i.p.v. gelig verkleurd. Vrijdag hebben we al het materiaal voor de muren gekocht. We hebben nu gekozen voor een fijne korrelpleister. Vandaag gaan we daarmee starten nadat Wijnand gisteren de muren in de voorstrijk heeft gezet.

Deze week is ook de kleedkamer helemaal in orde gemaakt. Helaas ontbreekt er 1 stang van het interieur want die was op. Maar binnenkort moeten we nog een keer naar IKEA dus dan nemen we die mee.

De kleedkamer is klaar.

Het kastje van Oma Mijnders hebben we opgehaald en dit staat ook in de kleedkamer met het beddengoed en alle crêmpjes, zalfjes en geurtjes.

Dinsdag hebben Annemarie, Anton en Karin een start gemaakt met de kledingkast van Marjolein. Zaterdag hebben Karin en Wijnand die verder in elkaar gezet.

Ondertussen gebeurt er buiten ook wel het een en ander. Het gras is gemaaid, Er worden elke dag kersen geplukt en de distels naast de “kersentent” en de Yucca onder de notenboom zijn uitgedaan. Weg met al die prikplanten.

Deze week is de laatste werkweek voor Karin, Marjolein komt maandag thuis en ook Annemarie heeft vakantie van school. Als het mee zit dan komt de woonkamer deze week af en kunnen we volgend weekend alle meubels vanuit de schuur op hun plaats in de woonkamer zetten. Dan is de slaapkamer van Annemarie aan de beurt..

Geef een reactie